Kampong verslaat Amsterdam

UTRECHT - In de hoofdklasse hockey hebben de heren van Kampong in een krankzinnnige wedstrijd Amsterdam met 5-4 verslagen.
De Utrechters stonden met rust nog 3-1 achter maar wisten in de tweede helft binnen een tijdsbestek van vier minuten op 4-3 voorsprong te komen. Daarna werd het eerst nog 5-3 voordat Amsterdam weer iets terug kon doen.
De doelpunten bij Kampong kwamen op naam van Melchior Looyen, die er drie maakte en Bruno van den Bosch.
SCHC had een minder gelukkige middag. De ploeg uit Bilthoven speelde met 2-2 gelijk tegen Tilburg.
Stichtsche is wel van de laatste plaats af omdat Hurley verloor, maar staat er nog steeds slecht voor met 7 punten uit 13 wedstrijden. Kampong stijgt naar de vierde plaats met 21 uit 13.