Overzicht van de districtsbeker

REGIO - De voetballers van Argon hebben dankzij een overwinning op Hilversum de volgende ronde van de beker bereikt.
Thuis in Mijdrecht werd het 2-0 dankzij doelpunten van Patrick Lokken en Dion Gerritsen.
* Zaterdag wist Elinkwijk zich ook al te plaatsen voor de volgende ronde; de Utrechters wonnen met maar liefst 10-2 van Woudenberg.De doelpunten voor Elinkwijk werden gemaakt door Siemen Eijkemans, Martijn Kroneman, vier keer Brayton Biekman en Hicham El Ghazouani die drie keer het net wist te vinden.
* Spakenburg had het een stuk moeilijker bij HFC EDO. Het werd uiteindelijk 3-2 voor Spakenburg. EDO kwam al heel snel op een 1-0 voorsprong, maar Duncan van Moll zorgde al in de tiende minuut voor de gelijkmaker.De wedstrijd leek door middel van strafschoppen te moeten worden beslist.Uiteindelijk zorgde Christy Bonevacia en Ruben Wilson voor de 2-1 en 3-1.EDO wist nog de 3-2 binnen te tikken, maar dit was niet genoeg.
* IJsselmeervogels speelde tegen LSVV. De Vogels wisten met 2-0 te winnen. Doelpuntenmakers waren Bas Mooij en Geoffrey Verweij.
* Ook hoofdklasser DOVO is doorgedrongen tot de volgende ronde. De Veenendalers versloegen tweede klasser Roda'23 met 5-1. Rogier Wissink, Daniel Kops, Joop de Bruin, Bas Dreef en Dennis Schulp wisten voor DOVO het net te vinden. Ook werden er nog twee doelpunten van DOVO afgekeurd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.