Arjen Becker maakt sprong in marathonklassement

BREDA - Schaatser Arjen Becker heeft bij de twaalfde wedstrijd om de Marathon Cup in Breda een mooie prestatie geleverd.
De Maarssenaar eindigde op de zesde plaats en maakt daardoor een grote sprong in het klassement. Becker staat nu op de 24ste plaats.
Utrechter Bart van der Valk eindigde achterin het peloton. Stadsgenoot Peter van de Pol haalde de finish niet. De winst ging naar Rob Hadders uit Groningen. De grootste concurrenten Bob de Vries en Arjan Stroetinga waren afwezig.
Bij de vrouwen ging de winst naar Mireille Reitsma uit Emmeloord. Kim van Duivenvoorde uit Maarssen was de beste regiogenoot met een 37ste plaats. Willemiek Kamper uit Utrecht werd 44ste. Ilse Hoogland uit Leusden moest in de beginfase al afhaken.