Haegeborgh geen partij voor Brandenburg

PROVINCIE UTRECHT - De waterpolosters van Brandenburg hebben hun koppositie verstevigd. Met 24-6 walsten de Bilthovenaren over Haegeborgh heen. Met 27 punten uit negen wedstrijden blijft Brandenburg ongeslagen aan kop in de Hoofdklasse B.
Ook de heren van AZ & PC wisten de punten mee naar huis te nemen. Met 10-7 waren de Amersfoorters te sterk voor Fysius. AZ & PC staat daardoor in de hoofdklasse op een gedeeld vijfde plaats met achttien punten uit tien wedstrijden.
In de eerste divisie deed AZ & PC het eveneens goed. Met 9-8 won AZ & PC 2 van Brandenburg. VZC uit Veenendaal verloor van Donk met 10-8. De Utrechters van UZSC speelden gelijk tegen BZ & PC met 13-13.
AZ & PC klimt op naar de voorlaatste plaats met acht punten uit tien wedstrijden. Brandenburg blijft zesde. Zij hebben dertien punten uit zes wedstrijden.
Een plaats hoger staat VZC. Zij hebben 21 uit elf. Polar Bears gaat aan leiding met dertig punten uit elf wedstrijden.
De dames van UZSC hebben hun aansluiting bij de kopgroep gevonden. In de eerste divisie wonnen de Utrechters van hekkensluiter SGHA. UZSC stijgt naar de vierde plaats met vijftien punten uit acht wedstrijden.
Fysius gaat ongeslagen aan de leiding met 27 punten uit negen wedstrijden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.