Michael Mols te gast in Studio Utrecht

UTRECHT - Michael Mols, oud-topscorer van FC Utrecht, is zondag hoofdgast bij Studio Utrecht. Dit programma wordt voorafgaand aan de wedstrijd tegen Feyenoord op U Stad uitgezonden en is voor de bezoekers in het stadion tevens te volgen op de grote schermen boven de doelen.
De uitzending komt van 11.30 tot 12.00 uur live vanuit een skybox in stadion Galgenwaard.
Bij elke thuiswedstrijd van FC Utrecht is het programma vanaf een uur voor de wedstrijd te zien op de lokale zender U Stad, op FC Utrecht.TV en op www.rtvutrecht.nl.
‘Jezus heeft sproeten’ was van 1996 tot 1999 één van de mooiste spandoeken in Stadion Galgenwaard. De tekst sloeg uiteraard op aanvaller Michael Mols, die in die jaren bij FC Utrecht speelde. In 94 wedstrijden scoorde hij 49 doelpunten en groeide uit tot één van de populairste spelers ooit. Mols sloot zijn fraaie carrière (die hem onder meer langs het Schotse Glasgow Rangers voerde) af bij Feyenoord, vandaag de tegenstander van FC Utrecht.
Zoals altijd geeft RTV Utrecht-analist Gert Kruys in gesprek met presentator René van den Berg zijn mening over het duel. Daarnaast kijkt het programma terug op de wedstrijd van FC Utrecht tegen Heerenveen van vorige week en zijn er beelden van de thuiswedstrijd tegen Feyenoord van vorig seizoen.
Ook is een reportage te zien, die deze week in Rotterdam is opgenomen. Wat weet men daar nog van Jan Willem van Dop? De tegenwoordige voorzitter van FC Utrecht werkte van 1996 tot zijn overstap naar Utrecht in 2005 bij Feyenoord, onder meer als financieel directeur

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.