Wateropoloërs van AZ&PC verslaan Zaanstreek

AMERSFOORT - De wateropoloërs van AZ&PC hebben makkelijk gewonnen van Zaanstreek. Het werd 10 - 5.
In de hoofdklasse staan de Amersfoorters vijfde met 33 punten en zeventien wedstrijden gespeeld. Donk gaat met 51 punten aan leiding.
Bij de dames verloor Brandenburg uit Bilthoven. Tegen Polar Bears werd het 14 - 11. Brandenburg staat in de Hoofdklasse C vierde met drie punten uit vier wedstrijden. Fysius Ravijn staat met twaalf punten bovenaan.
De heren van Brandenburg deden het beter. Met 12 - 12 speelden zij gelijk tegen Donk. UZSC uit Utrecht won met 16 - 8 van Vlaardingen. Ook het tweede van AZ&PC won. Tegen BZ&PC werd het 9 - 8. VZC wist niet te winnen.
Met 6 - 3 was Dordrecht te sterk voor de Veenendalers.
Brandenburg staat in de eerste divisie met zeventien punten achtste. AZ & PC staat zevende, ook met zeventien punten. De Amersfoorters hebben wel een wedstrijd minder gespeeld. VZC staat vijfde met 33 punten.
UZSC staat met twee punten meer op de tweede plek. Polar Bears staat bovenaan met 46 punten.
De dames van UZSC hebben belangrijke punten gepakt. Met 13 - 5 wonnen zij van ENC Arnhem. Dankzij de winst stijgen de Utrechters naar de vierde plaats in de eerste divisie. Met 21 punten hebben ze 18 punten achterstand op koploper Fysius.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.