Voetbal: Overzicht zondag Hoofdklasse A

REGIO - In de zondag Hoofdklasse A moesten de voetballers van Argon het vandaag opnemen tegen de huidig nummer vier Haaglandia. De Mijdrechters moesten winnen om nog enig zicht te houden op promotie naar de Topklasse. Het was geen makkelijke dag maar gewonnen werd er. Bij Haaglandia werd het uiteindelijk 3-1. Patrick Lokken opende vroeg in de wedstrijd de score voor Argon, maar nog geen twee minuten later stond het alweer gelijk.
Uiteindelijk zorgden Irfan Bachdim en Patrick Lokken laat in de tweede helft voor de 3-1 eindstand.
Argon stijgt door de winst naar de vijfde plaats en heeft nu 27 punten uit zeventien wedstrijden. Haaglandia blijft vierde met één punt meer, maar hebben ook een wedstrijd meer gespeeld.
Elinkwijk verloor bij Hollandia met 3-1 en kan promotie naar de Topklasse nu vrijwel vergeten. De Utrechters kwamen al snel met 2-0 achter en de wedstrijd leek al vroeg gespeeld. Hicham El Ghazouani zorgde nog wel voor de 2-1, maar dit was niet voldoende. Uiteindelijk wist Hollandia ook nog de 3-1 te maken.
Elinkwijk zakt naar de negende plaats en blijft op 21 punten uit zeventien wedstrijden staan. Koploper na vandaag is AFC dat directe concurrent Hilversum wist te verslaan.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.