Overzicht zondagvoetbal Hoofdklasse A

REGIO - Elinkwijk heeft een verassende zege geboekt op koploper AFC. In Utrecht werd er met 3-0 gewonnen.
In de twintigste minuut bracht Martijn Kroneman de Utrechters op een 1 - 0 voorsprong. AFC ging vol in de aanval maar het was Elinkwijk dat de 2 - 0 binnen wist te tikken. Uiteindelijk bracht Bastin Verweij de eindstand op 3-0 en konden er opnieuw drie punten worden bijgeschreven.
Eerder deze week won Elinkwijk de inhaalwedstrijd tegen Haaglandia namelijk ook al. Elinkwijk is nu naar de zevende plaats gestegen en heeft 27 punten uit negentien wedstrijden.
Het Mijdrechtse Argon won met 2-0 bij HBS. Een makkelijke dag was het zeker niet maar toch wisten de Mijdrechters de drie punten mee naar huis te nemen. Michael van Laere en Patrick Lokken waren trefzeker aan de kant van Argon. Ook Argon won eerder deze week de inhaalwedstrijd tegen hekkensluiter Omniworld.
Argon is inmiddels naar de tweede plaats gestegen en heeft 33 punten uit negentien wedstrijden. Wel hebben de nummers twee en drie twee wedstrijden minder gespeeld. De nieuwe koploper is FC Hilversum dat een wedstrijd minder gespeeld heeft dan Argon.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.