FC Utrecht naar finale van play-offs

GRONINGEN - FC Utrecht is door naar de finale van de play-offs om een ticket voor de voorronde van de Europa League.
De ploeg van trainer Ton du Chatinier won beide ontmoetingen met FC Groningen. Nadat FC Utrecht donderdag thuis met 3-1 won, werd vandaag met 2-0 gewonnen in Groningen. Woudenberger Ricky van Wolfswinkel opende de score in de 38e minuut. Tien minuten voor tijd maakte Nana Asare de tweede Utrechtse treffer.
De tegenstander van FC Utrecht zal Roda JC zijn. De ploeg uit Kerkrade won in de blessuretijd alsnog met 2-1 van Heracles Almelo. De eerste ontmoeting eindigde in een 1-1 gelijkspel.
FC Utrecht speelt aankomende donderdag in Kerkrade tegen Roda JC. Volgende week zondag wacht de return in stadion Galgenwaard.