Goede week voor regionale veldkorfballers

REGIO - De regionale veldkorfballers hebben een goed weekend achter de rug. Dalto heeft in de hoofdklasse A met 21-20 gewonnen van koploper DOS'46. De Driebergse ploeg won de wedstrijd pas in de slotfase.
Vijf minuten voor tijd stond Dalto nog achter. Door de zege is de achterstand op de koppositie verkleind naar twee punten.
In de Hoofdklasse D won SKF met 14-13 van Die Haghe. Door de overwinning klimmen de Veenendalers over Die Haghe heen op de ranglijst. SKF staat nu tweede onder koploper KVS.
In de Overgangsklasse A won koploper OVVO overtuigend van Unitas. De ploeg uit Maarssen won met 24-15. Door de zege blijft OVVO onbedreigd aan kop. OVVO heeft acht punten meer dan de nummer twee, Tweemaal Zes uit Maartensdijk.
Tweemaal Zes uit Maartensdijk was met 18-10 te sterk voor Dindoa. Door de verrassende nederlaag van De Meervogels tegen GKV is Tweemaal Zes de nieuwe nummer twee op de ranglijst.
In de Overgangsklasse B was Antilopen uit Leusden met 19-11 te sterk voor Vriendenschaar. Antilopen heeft hierdoor tien punten uit twaalf wedstrijden. Antilopen speelt dit seizoen een bescheiden rol.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.