Sneijder: "Ik blijf bij Inter"

JOHANNESBURG - Wesley Sneijder heeft donderdag duidelijk gemaakt dat hij niets voelt voor een overstap naar Manchester United.
De Engelse topclub heeft zich bij Internazionale gemeld voor de Nederlandse spelmaker, maar Sneijder wil in Milaan blijven. "Ik speel gewoon bij Inter volgend jaar", zei Sneijder tegenover de NOS.
Sneijder heeft met vijf doelpunten een fors aandeel in de finaleplaats van Oranje op het WK in Zuid-Afrika. Met Inter won hij afgelopen seizoen de Champions League, de landstitel en de Italiaanse beker. "Mijn hart ligt
bij Inter. Met die club heb ik alles gewonnen afgelopen jaar. Volgend seizoen kunnen we nog meer prijzen winnen, zoals de Europese Supercup, Italiaanse Supercup en wereldbeker voor clubteams. Dat zijn mooie prijzen die we kunnen pakken. Dus ik blijf bij Inter", aldus Sneijder.
Voorzitter Massimo Moratti van Inter liet woensdag al doorschemeren dat ManUnited concrete interesse heeft in Sneijder. "Ik denk het wel, maar ik wil het niet weten. Ik stel zo weinig mogelijk vragen bij Inter over Wesley, want ik wil niet in de verleiding komen om hem te verkopen", verklaarde Moratti.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.