FC Utrecht na Albanië naar Zwitserland

UTRECHT - FC Utrecht heeft in de Europa League geloot tegen FC Luzern in Zwitserland. De eerste wedstrijd is thuis op 29 juli en de week erna reist FC Utrecht naar Luzern om op 5 augustus de return te spelen.
FC Utrecht verdedigt eerst volgende week de 4-0 voorsprong nog tegen KF Tirana in Albanië, om zich te plaatsen voor de derde voorronde.
Het laatste Europese avontuur van de Zwitsers dateert van tien jaar geleden. Zondag speelt FC Luzern de eerste wedstrijd in de Zwitserse competitie tegen St. Gallen.
Technisch directeur Foeke Booy van FC Utrecht toonde zich na de loting tevreden met FC Luzern als tegenstander. De terugwedstrijd van komende donderdag lijkt door de klinkende overwinning van gisteravond slechts een formaliteit. Booy durft daardoor al verder te kijken, staat op de website van FC Utrecht.
"Het Zwitserse voetbal staat goed aangeschreven. Ik verwacht in FC Luzern dan ook een betere tegenstander dan Tirana is. Het grote voordeel is dat komend weekend de competitie begint in Zwitserland. We kunnen Luzern dus nog twee keer aan het werk zien voordat wij hen treffen."

FC Utrecht na Albanië naar Zwitserland

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.