FC Utrecht door in Europa na gelijkspel

TIRANA - FC Utrecht heeft de derde ronde van de Europa League bereikt. De ploeg van trainer Ton du Chatinier speelde met 1-1 gelijk tegen KF Tirana. Het duel werd bijgewoond door veertien supporters uit Nederland.
Utrecht opende de score via Ricky van Wolfswinkel en nog voor rust kwam Tirana weer gelijk door een treffer van Lila. Utrecht behield in het vervolg van de wedstrijd echter eenvoudig de controle.
Het eerste duel werd vorige week in Utrecht met 4-0 gewonnen.

VORM

FC Utrecht trad opnieuw aan zonder doelman Michel Vorm, die na het WK in Zuid-Afrika rust heeft gekregen. Vorm was tijdens dat toernooi reservekeeper van Oranje. Khalid Sinouh nam zijn plaats onder de lat bij FC Utrecht in.
Ook Michael Silberbauer (niet topfit), Jan Wuytens en Sander Keller ontbraken in de ploeg van Du Chatinier. Het talent Ismo Vorstermans maakte mede daarom centraal achterin zijn debuut in de basis.
FC Utrecht speelt nu donderdag tegen Luzern uit Zwitserland en het eerste duel wordt afgewerkt in De Galgenwaard. Radio M Utrecht doet dan rechtstreeks verslag van de wedstrijd.

Coach Ton Du Chatinier over de wedstrijd
Utrecht door naar derde ronde Europa League

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.