FC Breukelen verliest van Volendam

VOLENDAM - FC Volendam heeft de oefenreeks afgesloten met een 5-0 overwinning op FC Breukelen.
De zaterdageersteklasser kwam er in dit sportieve duel niet aan te pas, zo staat op de site van Volendam. Het leek er in de eerste helft op dat de ploeg van de nieuwe trainer, Koos van Zoest, met dubbele cijfers naar Utrecht terug zou keren. De wijdbroeken stonden bij de rust met 4-0 voor. Hadden de voorwaartsen wat zorgvuldiger met de scoringskansen omgesprongen dan had het bij het ingaan van de rust al 8-0 gestaan.
Het thuispubliek verwachtte dat de mannen van Gert Kruys in de tweede helft Breukelen wel onder de voet zouden lopen, maar pas in de laatste minuut was het invaller Kramer die de eindstand bepaalde op 5-0. De eindstand was een te magere afspiegeling van het krachtsverschil. Alle Volendamse treffers waren overigens onhoudbaar voor de sterk keepende Wouter Kos van FC Breukelen.