FC Utrecht traint in Celtic Park

GLASGOW - FC Utrecht is met enige vertraging aangekomen in Glasgow. Woensdagavond was er een persconferentie en trainde de selectie een uur in het stadion van Celtic.
Op het vliegveld stonden veel cameraploegen en journalisten te wachten. De pers in Schotland wilde vooral Du Chatinier spreken over zijn verwachtingen van de wedstrijd van donderdag.
Hij zei dat hij is voorbereid op het fanatisme van de Schotse fans en de doorgaanse imposante sfeer in de Schotse voetbalstadions. "We zijn er niet bang voor", aldus Du Chatinier.
Daarnaast ging er veel aandacht uit naar Michael Mols. Hij is meegereisd als analyticus en commentator voor RTV Utrecht. De ex-spits speelde voorheen voor Glasgow Rangers. Dat is de aartsrivaal van Celtic, de club die FC Utrecht donderdagavond treft in de laatste voorronde van de Europa League.

ASARE

Aan het eind van de middag is ook Nana Asare in Schotland gearriveerd. De Ghanees kon vanmorgen niet met het team meereizen omdat hij niet over een geldig visum beschikte, maar dat administratieve probleem is inmiddels opgelost.
Technisch directeur Foeke Booy sprak woensdag opnieuw met klem tegen dat zich al clubs voor Dries Mertens zouden hebben gemeld. Volgens Booy zijn verder publicaties in de media waarin wordt beweerd dat FC Utrecht de vraagprijs van Mertens naar vijf miljoen euro verhoogd zou hebben absoluut onjuist.
Ook is het volgens Booy zeker niet waar dat hij Kevin Strootman van Sparta al gepolst zou hebben om naar FC Utrecht te komen bij een vertrek van Mertens.

FC Utrecht traint voor strijd tegen Celtic

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.