Sarota debuteert in basis FC Utrecht

UTRECHT - Adam Sarota maakt zaterdagavond zijn debuut bij FC Utrecht in de wedstrijd tegen De Graafschap. De Australische middenvelder neemt de plaats in van de geschorste Michael Silberbauer.
Sarota is de enige verandering in de opstelling. Voor de rest zal FC Utrecht trainer Ton du Chatinier spelen met dezelfde spelers, die vorige week van Ajax wonnen in de Arena.
FC Utrecht kan gewoon beschikken over Dries Mertens. De aanvaller raakte vorige week geblesseerd aan een middenvoetsbeentje tijdens een training bij het nationale elftal van België, maar is inmiddels hersteld.

PROFESSIONEEL

Trainer Ton du Chatinier hoopt dat zijn spelers niet nonchalant met het treffen tegen De Graafschap omgaan. Donderdag wacht namelijk het Europa League-duel met Steaua Boekarest. "Het past bij een grote club om ook deze wedstrijden professioneel te benaderen," zei hij vrijdag op de website van FC Utrecht.
Nana Asare, Barry Maguire en Michael Zullo doen niet mee. Zij zijn geblesseerd. Tommy Oar zit vanwege interlandverplichtingen in Australië niet bij de selectie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.