FC Utrecht onderuit tegen Heracles

UTRECHT - FC Utrecht heeft de competitiewedstrijd tegen Heracles verloren. In Almelo werd het 2-1.
De wedstrijd ontbrandde pas na rust. Eerst miste Ricky van Wolfswinkel in de 53e minuut een penalty. Nog geen twee minuten later kwam Utrecht met 1-0 achter toen Alje Schut na een misverstand met keeper Vorm de bal in eigen doel kopte.
Het slotoffensief van FC Utrecht leidde tot de 1-1 in de 73e minuut. Tim Cornelisse schoot na een snelle aanval de bal knap binnen. Uiteindelijk de werd Cornelisse de schlemiel van de wedstrijd door in de 84e minuut een penalty te veroorzaken.
Willy Overtoom schoot de strafschop onberispelijk binnen, waardoor de punten in Almelo bleven. FC Utrecht staat na het verlies negende, met 23 punten uit 16 duels. Donderdag wacht de thuiswedstrijd tegen Napoli in de Europa League.