FC Utrecht uitgeschakeld in Europa

UTRECHT - FC Utrecht is uitgeschakeld in de Europa League. In de Galgenwaard kwam de ploeg van trainer Ton du Chatinier niet verder dan 3-3 tegen Napoli.
De Italianen kwamen al na 5 minuten op voorsprong via Edinson Cavani. Een minuut later maakte Ricky van Wolfswinkel al weer gelijk.
Via opnieuw Van Wolfswinkel die een strafschop benutte en Frank Demouge kwam FC Utrecht op een 3-1 voorsprong. Vier minuten voor rust ging FC Utrecht in de fout waarna Cavani zijn 2e doelpunt van de avond kon maken.
In de tweede helft mocht Cavani vanaf de penaltystip de 3-3 maken, na een onterecht gegeven strafschop. Even daarvoor was FC Utrecht een strafschop onthouden. Doordat Liverpool 1-1 gelijkspeelde bij Steau Boekarest is het Europese avontuur van FC Utrecht afgelopen.
Tijdens de wedstrijd werden buiten het stadion enkele charges uitgevoerd op fans van Napoli. Die probeerden zonder geldig kaartje naar binnen te komen. De ongeveer honderd fans zijn door de ME afgevoerd.