RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Derby's Rood-Blauw op 20 november en 23 april

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/VEENENDAAL - De eerste derby IJsselmeervogels - Spakenburg wordt komend seizoen gespeeld op zaterdag 20 november. IJsselmeervogels speelt die dag thuis. Spakenburg - IJsselmeervogels staat gepland voor zaterdag 23 april 2022. Dat blijkt uit het competitieprogramma van de tweede divisie, dat de KNVB heeft gepresenteerd.

De laatste IJsselmeervogels - Spakenburg was op 12 oktober 2019. John de Wolf was nog trainer van Spakenburgen de wedstrijd eindigde in 2-2. Door corona werd de derby sindsdien niet meer gespeeld.

Overige derby's tweede en derde divisie
De eerste streekderby in de top van het amateurvoetbal is op 18 september GVVV - Spakenburg. De return van dat duel is op 22 januari. GVVV speelt op 27 november thuis tegen IJsselmeervogels. IJsselmeervogels - GVVV staat gepland voor 21 mei, de voorlaatste speelronde.

In de derde divisie A speelt het Veenendaalse DOVO op 4 december thuis tegen Sportlust'46 uit Woerden. Sportlust'46 - DOVO is op 14 mei.

Hoogland - Hercules, de streekderby in de derde divisie B, is op zondag 29 november. Op 20 maart 2022 treffen beide ploegen elkaar in Utrecht.

Openingsspeeldag
GVVV opent het seizoen in de tweede divisie op 21 augustus met een thuiswedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. Spakenburg krijgt dan Jong Volendam op bezoek, IJsselmeervogels speelt uit tegen Excelsior Maassluis.

In de derde divisie begint DOVO met een uitwedstrijd tegen VVOG. Sportlust'46 trapt in Woerden af tegen het door Frans Adelaar getrainde SteDoCo.

In de derde divisie B beginnen Hercules en Hoogland op 22 augustus beide met een thuiswedstrijd. Hercules ontvangt Unitas, Hoogland krijgt Gemert op bezoek.

Hoofdklasse zaterdag
In de hoofdklasse zaterdag zitten de twee Utrechtse vertegenwoordigers in verschillende poules. Zij spelen dus niet tegen elkaar.

In de hoofdklasse A trapt het Utrechtse DHSC op 28 augustus onder de rook van Rotterdam af tegen Poortugaal. Eemdijk krijgt in de hoofdklasse B op dezelfde dag het Amsterdamse Swift op bezoek.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -