RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

FC Utrecht verkoopt spits Hilterman aan FC Emmen

UTRECHT - Jeredy Hilterman zet zijn carrière voort bij FC Emmen. De spits maakte afgelopen seizoen indruk bij Jong FC Utrecht, met 19 goals in 36 duels.

Ondanks al die doelpunten was er voor Hilterman te weinig ruimte bij het eerste elftal, zegt FC Utrecht-directeur Jordy Zuidam. "Hij mag met zijn 23-jarige leeftijd niet meer spelen voor Jong FC Utrecht en in het eerste elftal is de concurrentie op de spitspositie erg groot."

Hilterman tekent in Emmen een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een extra jaar. De ploeg die afgelopen seizoen degradeerde uit de Eredivisie zegt dat de spits al langer op de radar stond. "Hij heeft een neusje voor de goal en is een echte teamspeler", vertelt FC Emmen-manager Michel Jansen.

Hilterman debuteerde in augustus 2017 voor Jong FC Utrecht, dat uitkomt in de eerste divisie. Afgelopen januari mocht hij voor het eerst meedoen in het eerste elftal van FC Utrecht, maar uiteindelijk bleef zijn rol beperkt tot slechts drie competitiewedstrijden.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -