DOVO versterkt zich met Mercan en Kalentjev, Abid stopt

© DOVO
VEENENDAAL - Anil Mercan en Lion Kalentjev hebben hun handtekening onder een eenjarige verbintenis bij DOVO gezet. Mercan komt over van het Turkse Sultanbeyli Belediye Spor en Kalentjev van NEC Nijmegen.
Tegenover deze twee aanwinsten staat het vertrek van Noah Abid. De dribbelaar moet wegens privéomstandigheden verhuizen naar Den Haag en helaas stoppen met voetballen.
De 23-jarige Mercan begon met voetballen bij het Tielse RKTVC. In 2006 maakte hij de stap naar Vitesse en schopte het daar tot het beloften elftal. De aanvallende middenvelder koos hierna voor het avontuur in Turkije. Afgelopen maanden trainde Mercan al geregeld mee met DOVO en liet in de oefenwedstrijd tegen TEC een prima indruk achter.
Lion Kalentjev kwam jaren uit in de jeugdopleiding van Feyenoord en stapte vanuit O19 over naar NEC Nijmegen. Afgelopen seizoen werd de 21-jarige spits, door het onlangs naar de Eredivisie gepromoveerde NEC, verhuurd aan Top Oss. Met Kalentjev haalt DOVO één van de gewenste aanvallende spelers binnen, waardoor Florian Wolf nu nog op zoek is naar een multifunctionele aanvaller om de selectie compleet te maken.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.