Quick blijft zich stukbijten op Storks

© RTV Utrecht / Nick Doup
AMERSFOORT - Net als eerder deze competitie heeft Quick uit niet weten te winnen van Storks. De Amersfoorters verloren het duel in de hoofdklasse met 8-7.
De wedstrijd die gespeeld werd in het Neptunus Stadion in Rotterdam begon slecht voor Quick. Al in de eerste inning kregen de bezoekers 3 punten tegen. Dat betekende meteen het einde van pitcher Giovanni Tensen. In diezelfde inning nam Anferney Hoeve het al over. Tot de zesde inning wist Quick de boel dicht te houden. Het kwam zelfs langszij op honkslagen van Rachid Engelhardt en Taylor Clemensia (homerun).
In de gelijkmakende slagbeurt scoorde Storks vervolgens twee keer waarna Quick weer in de achtervolging moest. Jorge Hernandez wist in de zevende inning te scoren op een wilde worp, maar daar bleef het niet bij. Een inning later kwam Quick drie keer over de thuisplaat. Mees Robberse sloeg met een tweehonkslag twee mensen binnen en en Emeron Lourens zorgde met een honkslag voor nog een RBI.
Met een 5-7 voorsprong ging Quick de laatste slagbeurt in, waarin het de voorsprong niet vast wist te houden. Werper Stijn Bruins Slot werd hard geraakt waarna het beslissende punt wist binnen te komen nadat catcher Rowan van Hoek een bal liet doorschieten.
Door de nederlaag zakt Quick naar de laatste plaats. Storks is de Amersfoorters voorbij gegaan en heeft 1 punt meer.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.