SCHC complementeert selectie en staf

© RTV Utrecht / Robert Claus
BILTHOVEN - SCHC heeft de selectie voor het nieuwe hockeyseizoen rond. De Bilthovense promovendus haalde met Marnix Kleinsman een oudgediende binnen.
"Wij zijn zeer verheugd dat we, na een intensieve periode om de juiste spelers te vinden, nu de selectie rond hebben", laat technisch manager Leonard Posthumus Meyjes weten. "Kleinsman speelde de afgelopen 3 jaar bij Rotterdam waar hij uitgroeide tot een volwaardige basisspeler en na onze promotie (naar de hoofdklasse)wilde hij maar al te graag weer bij ons spelen. Door zijn komst is onze achterhoede verder verstevigd."
Verder haalde de club uit Bilthoven internationale versterking binnen met de komst van Conor Empey, een Iers international met een corner die qua positie met name in de aanvalslinie uit de voeten kan. "Als laatste complementeren we de selectie met de komst van Laurens van Leur, middenvelder van Push en voormalig U18- en Den Bosch-speler. Al met al een verdere versteviging van elke linie zoals we ook graag wilden." Eerder kondigde SCHC al de komst aan van Floris de Ridder en Roderik Tam.

Klaar voor de toekomst

De staf van Stichtse is volledig met de komst van Eli Matheson en Frank Balvers. "Eli heeft internationale hockeyervaring als Australisch international en heeft jarenlang in Nederland gehockeyd bij Pinoke, Laren en Schaerweijde. Frank was recent de assistent bij Laren D1 en zal samen met Gilles en Eli de trainingen en wedstrijden verzorgen. Met deze verdere professionalisering van onze selectie en staf zijn we klaar voor de Hoofdklasse, wetende dat de jeugd ook door gaat stromen de komende jaren leggen we een goede basis voor de toekomst."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.