Eemdijk verslaat Hoogland in oefenduel

Eemdijk-trainer Willem Romp
Eemdijk-trainer Willem Romp © Orange Pictures
EEMDIJK/HOOGLAND - Eemdijk is als winnaar uit een oefenwedstrijd met regiogenoot Hoogland gekomen. Op sportpark De Vinken werd het 2-1 voor de thuisploeg.
Het oefenduel tussen Eemdijk en Hoogland werd afgewerkt via twee helften van 35 minuten. Na tien minuten was het al 1-0 voor Eemdijk. Frank Heus was trefzeker op aangeven van Dennis Hollart. Zijn goal betekende ook de ruststand.
In het tweede bedrijf was het eerst Belhacen die de gelijkmaker scoorde voor Hoogland, waarna Wesley Mink Eemdijk weer op voorsprong schoot uit de rebound van een vrije trap. Het bleef uiteindelijk bij 2-1.
Eerder deze voorbereiding speelde Eemdijk ook al oefenduels tegen Jong FC Volendam (5-3 zege) en De Merino's (2-1 zege).