Instellingen

Rian Baas en Demi Groothedde de beste in Polsbroekerdam

Rian Baas
Rian Baas © PBHolland
POLSBROEK/PROVINCIE UTRECHT - De Uw Groene Vakwinkel Bokaal in Polsbroekerdam is woensdag gewonnen door fierljeppers Rian Baas en Demi Groothedde. Bij de mannen was Baas de enige die voorbij de 21 meter sprong.
Utrechter Rian Baas zette bij zijn derde sprong de winnende afstand neer. Die poging was goed voor 21,05 meter. Achter hem bleven Wouter van Midden (Vlist) en Lucas van Eijk (Haastrecht) steken op respectievelijk 20,66 en 20,39 meter. Voor nummer drie Van Eijk was het wel zijn persoonlijk record.
Bij de vrouwen ging de winst naar Demi Groothedde uit Jaarsveld. Zij zette een sprong van 14,78 meter op de borden en bleef daarmee de Benschopse Fabiënne Overbeek (14,72 meter) zes centimeter voor. Gerianne Boer uit Kamerik werd derde met een afstand van 14,30 meter.

Vorige week

Afgelopen week ging de zeges tijdens de Eerste Klasse-wedstrijd in Kockengen naar Jaco de Groot (21,02 meter) bij de mannen en Demi Groothedde (15,92 meter) bij de vrouwen. Ook werd vorige week de Verburg Kaas Bokaal uitgereikt aan Rian Baas (20,53 meter) en Fabiënne Overbeek (15,58 meter).

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.