Instellingen

Handbal Houten legt 17-jarige Van Berlo vast: 'Speler die ver kan komen'

© Handbal Houten
HOUTEN - De 17-jarige Kyan van Berlo maakt komend seizoen de overstap van Dynamico naar The Dome/Handbal Houten. Met de Houtense club wil de linkshandige handballer promoveren van de eredivisie naar de BeNeLeague.
In een persbericht van zijn nieuwe club laat Van Berlo weten dat hij kon kiezen uit meerdere clubs. "Ik kon kiezen uit meerdere clubs. Bij Houten heb ik een aantal keer meegetraind en werd ik al gelijk leuk ontvangen door de groep wat erg prettig is. Verder was ik onder de indruk van het niveau van de andere spelers. Ik verwacht dat ik hier uitgedaagd kan worden, me aan de rest kan optrekken."

Talentvol en ambitieus

Trainer/coach Freek Gielen is blij dat Van Berlo voor het programma van Houten in combinatie met de HandbalAcademie gekozen heeft: "Kyan is een talentvolle speler met de drive en de ambitie om ver te komen. Ik vind het prachtig om met dit soort spelers te werken en te helpen hun potentie verder te ontwikkelen."
Van Berlo bevestigd dat zijn doel is om bij Houten beter te worden. "En met Houten voor de prijzen strijden. Uiteindelijk wil ik naar een zo hoog mogelijk niveau doorgroeien: BeNeLeague en wie weet naar een mooie club in het buitenland. Ik heb in ieder geval heel veel zin in het nieuwe seizoen."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.