RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Elia per direct weg bij FC Utrecht

UTRECHT - Eljero Elia gaat met onmiddellijke ingang weg bij FC Utrecht. Een jaar geleden werd de voormalig Oranje-international nog met veel tromgeroffel binnengehaald, maar hij kon zelden aan de verwachtingen voldoen.

Het contract van Elia liep nog tot de zomer van 2022, maar wordt dus voortijdig beŽindigd. "Helaas is de samenwerking niet geworden wat we er allebei vooraf van gehoopt hadden", zegt technisch directeur Jordy Zuidam.

Zuidam zegt dat de 34-jarige Elia zowel privť als op voetbalvlak enkele tegenslagen te verwerken kreeg. "Hij is met die situaties als een echte professional omgegaan. We zijn dankbaar voor de bijdrage die Eljero afgelopen seizoen heeft geleverd."

Elia gaat nu kijken waar zijn voetbaltoekomst ligt, zegt hij in een persbericht op de site van FC Utrecht. "Afgelopen seizoen was voor mij een jaargang met ups en downs, waarin ik er ondanks moeilijke omstandigheden alles aan heb gedaan mijn bijdrage aan de ploeg te leveren."

Elia kwam tot 21 competitieduels voor FC Utrecht, waarin hij twee goals maakte. Eerder speelde hij voor onder meer Feyenoord, Juventus, Hamburger SV en Istanbul Basaksehir.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -