Ajax-talent van 16 jaar oud een van de slachtoffers van dodelijk ongeluk IJsselstein

© Koen Laureij
IJSSELSTEIN - Een van de slachtoffers van het dodelijke ongeluk in IJsselstein gisteravond was de 16-jarige Ajax-speler Noah Gesser. Een woordvoerder van de voetbalclub uit Amsterdam bevestigt dat 'vreselijke nieuws'. De jonge voetballer werd gezien als een groot talent. Ook zijn broer van 18 kwam om het leven.
Gesser speelde sinds de zomer van 2018 voor Ajax en werd door kenners genoemd als een speler om in de gaten te houden. De snelle en regelmatig scorende spits zou komend seizoen voor het eerst het veld op gaan bij Ajax onder 17.
Bij het ongeluk op de Weg der Verenigde Naties (N210) ter hoogte van de Kamerlingh Onneslaan in IJsselstein vielen twee doden. Het tweede slachtoffer is de 18-jarige broer van Gesser.

De politie zoekt getuigen

De twee kwamen om het leven toen de auto waarin ze zaten rond 19.30 uur frontaal botste op een taxibusje. De bestuurder van het busje en de passagier die in de taxi zat, zijn na het ongeluk naar het ziekenhuis gebracht.
De politie bevestigt dat het gaat om twee slachtoffers van 16 en 18 jaar oud uit IJsselstein die uit hetzelfde gezin komen. Verder wil de politie geen mededelingen doen. Hoe het ongeluk kon ontstaan, is nog onduidelijk. De politie zoekt getuigen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.