Overzicht oefenduels topamateurs: Eemdijk wint van dorpsgenoot Spakenburg, drie keer 3-3

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/EEMDIJK - Er waren al wel wat oefenduels gespeeld maar zaterdag gingen de topamateurs uit de regio dan echt los. Zo wist Eemdijk van dorpsgenoot Spakenburg te winnen, ging IJsselmeervogels met ruime cijfers onderuit tegen DVS'33 en wist GVVV
Derde divisionist Eemdijk was op bezoek bij Spakenburg met 0-2 de baas. Wesley Mink en Michel Goossensen scoorden tegen de tweede divisionist.
In Spakenburg vond er nog een oefenduel plaats. Derde divisionist DVS'33 ging er op De Westmaat met de 1-4 winst vandoor tegen IJsselmeervogels. Het enige doelpunt van tweede divisionist IJsselmeervogels kwam op naam van Pieter Langedijk. De topscorer van de voorbereiding schoot van dichtbij binnen.
Hercules ontving op eigen veld HHC Hardenberg. De ontmoeting tussen de derde divisionist en de tweede divisionist eindigde in een doelpuntrijk gelijkspel: 3-3. De Utrechters maakte in de derde minuut van de extra tijd de beslissende gelijkmaker.
Tweede divisionist GVVV ontving derde divisionist Gemert. De Veenendalers kwamen niet verder dan een 3-3 gelijkspel. Jordi Bitter scoorde twee keer namens GVVV, Hicham Haouat eenmaal.
Dezelfde eindstand, nog een keer 3-3, stond op het scorebord bij het oefenduel tussen derde divisionist DOVO en tweede divisionist Kozakken Boys.
Sportlust'46 nam het in Amsterdam op tegen AFC. Ook daar viel de beslissende treffer pas laat. De thuisploeg, uitkomend in de tweede divisie, won met 2-1 van de derde divisionist uit Woerden.
En als laatste vond er nog een oefenduel plaatst tussen twee clubs uit onze regio. DHSC tegen Hoogland. De Utrechtse hoofdklasser en de derde divisionist Hoogland waren na 90 minuten in evenwicht: 2-2.