Eemdijk buigt score om tegen SVL, DOVO verslaat Hoogland

Eemdijker Nigel van Zelst op archiefbeeld
Eemdijker Nigel van Zelst op archiefbeeld © Orange Pictures
HOOGLAND/VEENENDAAL - Eemdijk heeft het oefenduel tegen SVL gewonnen. De hoofdklasser was op eigen veld met 2-1 de baas over de eersteklasser.
SVL pakte na 9 minuten voetballen de voorsprong via Ali Alkan. In de 14e minuut bracht Nigel van Zelst namens Eemdijk de stand weer op gelijke hoogte: 1-1. In de tweede helft viel de beslissing. Niels de Jong, die deze zomer terugkeerde bij Eemdijk, tekende voor de 2-1 eindstand.
Voor Eemdijk begint de hoofdklasse op 28 augustus met een thuisduel tegen Swift. In de eerste klasse wordt pas op 4 september gestart. SVL reist dan af naar De Merino's.

Goede generale DOVO tegen Hoogland

DOVO heeft de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding gewonnen van Hoogland. De Veenendalers waren op Sportpark Langenoord met 3-0 te sterk.
Na een half uur kwam het DOVO van trainer Florian Wolf op voorsprong door een lob van Nick Hak. Dat was ook de ruststand. In de zestigste minuut was het Guido van Dijk die voor de 2-0 tekende. Vijf minuten later was het Matthijs van Nispen die op prachtige wijze de eindstand op 3-0 bepaalde.
DOVO begint volgende week zaterdag met een uitwedstrijd tegen VVOG aan de derde divisie A. Hoogland, geleid door trainer Roy Versluis, start zondag op eigen veld aan de derde divisie B. Gemert komt dan op bezoek.