SCHC verrast Bloemendaal in oefenduel

© Wikipedia Commons
UTRECHT - De hockeyers van SCHC hebben in de oefencampagne een verrassende zege geboekt op landskampioen Bloemendaal. De kersverse hoofdklasser uit Bilthoven won in Bloemendaal met 2-1, waarbij moet aangetekend dat Bloemendaal nog zonder zijn Olympische internationals aantrad. Conor Empey en Sam Steins Bisschop maakten de doelpunten voor SCHC.
Later op de dag speelde SCHC ook nog tegen het Duitse Mannheimer. Dat duel werd met 2-1 verloren. Het enige doelpunt kwam op naam van Stijn Jolie.
De mannen van Kampong, ook zonder de internationals, namen het op tegen HGC en wonnen met 4-2. In die wedstrijd maakte Lucas Veen, het 17-jarige talent dat vorig jaar nog voor het Zeister Schaerweijde speelde, zijn eerste doelpunt voor HGC.

Vrouwen

De vrouwen van SCHC versloeg Tilburg met 5-3. Jeugdinternational Mette Winter tekende voor de eerste twee treffers van dichtbij raak. Een andere speelster van Oranje O18, de van Schaerweijde overgekomen Isa Kroot, scoorde één keer. De andere twee SCHC-doelpunten kwamen op naam van Yibbi Jansen.
Kampong verloor de ujitwedstrijd tegen hdm met 1-0.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.