Keller traint vandaag al bij Xamax

NEUCHATEL - FC Utrecht-speler Sander Keller maakt definitief de overstap naar het Zwitserse Xamax Neuchatel.
Vorige week waren de clubs er al uit en gisteren reisde de verdediger af naar Zwitserland voor de laatste onderhandelingen. Na een medische keuring tekende hij een contract voor anderhalf seizoen met een optie van een jaar. Vandaag staat Keller voor het eerst op het trainingsveld met zijn nieuwe ploeggenoten van Xamax.
Vanuit Zwitserland laat de 31-jarige Keller weten dat hij bij FC Utrecht vertrekt met een goed gevoel. "Ik heb negen fantastische jaren gehad bij FC Utrecht. Het kost me ook moeite om de club te verlaten, maar het hoort bij het voetbal" aldus Keller.

MOOI

"Dat ik op mijn leeftijd nog kan gaan ervaren hoe het is om in een buitenlandse competitie te voetballen, vind ik wel heel mooi. Door deze overstap heb ik de gelegenheid om te ervaren hoe dat is."
Het Utrechtse publiek kan bij de eerstkomende thuiswedstrijd afscheid nemen van Keller. "Het toont de clubman Sander Keller dat hij graag afscheid neemt van ons publiek", zegt voorzitter Jan Willem van Dop. "Sander wil dat graag doen voor de wedstrijd tegen Ajax op 23 januari. Die gelegenheid geven we hem graag."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.