Jong FC Utrecht speelt gelijk tegen FC Dordrecht in vermakelijk duel

© FC Utrecht
UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. Aan de Krommedijk eindigde het vermakelijke duel in 2-2.
Vooral in de eerste helft was het voor de neutrale kijker genieten. Beide ploegen speelden in een hoog tempo. De echte kansen lieten nog even op zich wachten. In de 24ste minuut was het FC Dordrecht dat de score opende na een snelle counter.
Vier minuten later maakte Nick Venema de gelijkmaker. Weer vijf minuten later keek Jong FC Utrecht weer tegen een achterstand aan nadat de boomlange Seydine N'Diaye uit een corner raak kopte.
In de tweede helft scoorde Jong FC Utrecht al snel de gelijkmaker nadat Liam Bossin een schot van Oussama Alou niet goed onder controle kreeg. Nick Venema reageerde attent en maakte zijn tweede doelpunt van de avond.
De wedstrijd bleef daarna heen en weer golven, maar gescoord werd er niet meer. Daarmee wacht Jong FC Utrecht na de verloren eerste wedstrijd en het gelijkspel van vorige week nog steeds op zijn eerste winstpartij in de Keuken Kampioen Divisie.