Instellingen

GVVV baalt na nederlaag: 'Valse start in voorbereiding en competitie'

© Dick Gijsbertsen
VEENENDAAL - Bij GVVV is er na de slechte voorbereiding en de slechte competitiestart nog geen paniek. Wel is er bij de Veenendalers duidelijk dat er een hoop beter moet.
Het is ook kwalijk dat we maar een kans hebben gecreëerd
Taoufik Adnane
GVVV speelde geen goede voorbereiding in aanloop naar de tweede divisie. Die lijn werd doorgezet met de 0-3 nederlaag tegen Rijnsburgse Boys. "Een valse voorbereiding en een valse start", blikt Taoufik Adnane terug in Namen en Rugnummers. De 35-jarige routinier weet wel wat er beter moet. "De individuele fouten moeten eruit. Het is ook kwalijk dat we maar een kans hebben gecreëerd."
Trainer Jochem Twisker was het met Adnane eens. "Op eigen helft blijven we kansen weggeven", zegt de balende oefenmeester. "De tweede goal is te belachelijk voor worden. Een vallend balletje door de as en loop maar door. Dan wordt het heel lastig om nog een goed resultaat te halen als je zo de goals weg geeft."
Te vroeg voor paniek
Jochem Twisker
En dus is er werk aan de winkel voor GVVV. "Het voelt alsof we nog in een soort voorbereiding zitten, omdat we er anderhalf jaar uit zijn geweest. Dat is bij het niveau van de wedstrijd ook te zien. Je ziet dat we nog niet zijn waar we moeten zijn", aldus Adnane.
Twisker wil na de eerste speelronde nog niet teveel zorgen maken. "Daar is het nog te vroeg voor. Dat we wat te verbeteren hebben is duidelijk. We doen in de beginfase van het duel bepaalde dingen gewoon goed."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.