Ondanks comeback is Spakenburg niet helemaal tevreden: 'Twee punten laten liggen'

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg knokte zich zaterdag na een 2-0 achterstand terug naar een gelijkspel. Bij doelpuntenmaker Floris van der Linden en trainer Eric Meijers heerste na afloop vooral het gevoel dat er meer had ingezeten.
De ploeg wel een compliment gegeven dat we erin zijn blijven geloven
Eric Meijers
Trainer Eric Meijers vond het een lastige partij en daar gaf hij zijn eigen ploeg de schuld van. "Ik vond ons de eerste 25 minuten de bovenliggende partij. Dat hij dan aan de andere kant valt, dat is een wet in de voetballerij", blikte trainer Meijers terug.
"We wisten dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden. We begonnen goed maar we beloonden ons niet. Door een stomme standaardsituatie komen zij op 1-0 voorsprong", analyseerde aanvaller Van der Linden na afloop. "Na rust gingen we even door de ondergrens."
Toen had Jong Volendam de score flink kunnen vergroten. "Gelukkig ging er daarna een knop bij ons om. Er kwam beleving in de ploeg. We maken de 2-1 en de 2-2. Als we nog tien minuten langer door waren gegaan dan hadden we ook de 3-2 gemaakt."
het gevoel dat we twee punten hebben laten liggen
Floris van der Linden
Zelf maakte Van der Linden via een strafschop de gelijkmaker. "Dan ga je achter die bal staan en dan weet je er is maar één taak en dat is die goal maken. Dat deed ik gelukkig."
Trainer Meijers vond dat meer dan terecht. "Met een beetje geluk hadden we ook nog kunnen winnen. Zo thuis voelt het als dat we twee punten hebben verloren. Al met al heb ik de ploeg wel een compliment gegeven dat we erin zijn blijven geloven."
"Er overheerst wel het gevoel dat we twee punten hebben laten liggen", voegde Van der Linden er aan toe. "Maar als we 3-0, 4-0 hadden verloren dan waren we echt met de billen bloot gegaan."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.