RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hoogland begint competitie met gelijkspel: 'Tevreden mee'

1/3
HOOGLAND - De voetballers van Hoogland zijn de derde divisie B begonnen met een gelijkspel. Op eigen veld eindigde het duel met Gemert in 2-2.

Verslaggever Arnold Schenk over het duel tussen Hoogland en Gemert


De wedstrijd was tien minuten aan de gang toen Gemert al een strafschop kreeg. Joop DaniŽls ging namens de bezoekers achter de bal staan en faalde niet: 0-1. Een kwartier voor het einde van de eerste helft werd de stand gelijk getrokken. Lex Hienekamp zette namens Hoogland de 1-1 op het scorebord.
Hoogland - Gemert

10' Joop DaniŽls (1-0)
31' Lex Hienekamp (1-1)
53' Oskar van Logtestijn (2-1)
55' Ralf Kemper (2-2)

Vlak na rust sloeg Hoogland opnieuw toe. Via Oskar van Logtestijn kwam de ploeg op een 2-1 voorsprong. Daar kon het slechts twee minuten van genieten. Namens Gemert maakte Ralf Kemper de 2-2.

Het laatste half uur hadden wij niks in te brengen"
Bas Wobbes

Hoogland koestert punt
"We hebben ons vandaag uitstekend herpakt. We mogen nog wel blij zijn met een punt want aan het einde gaven ze nog veel gas", blikte Bas Wobbes terug op het duel. De 33-jarige doelman Sebastiaan Bruins was het met hem eens. "Gemert heeft ons goed vastgezet vandaag. Het laatste half uur hadden wij niks in te brengen."

Hoogland kwam nog met tien man te staan. Ruud Vos kreeg vlak voor tijd zijn tweede gele kaart en moest het veld verlaten. "Dat was een terechte tweede gele kaart. Toen was het helemaal vrouwen en kinderen eerst bij ons", aldus Bruins.

Al met al moeten we tevreden zijn"
Roy Versluis

Coach Roy Versluis was ook tevreden met een punt. "Zeker na de tweede helft, maar de twee tegengoals geven we ook heel makkelijk weg", zei de oefenmeester. "Zij hadden het speloverwicht. Al hadden ze niet veel kansen, dat is ook wel onze kwaliteit. Dat we niet veel weggeven."

"Vorig jaar verloren we de eerste wedstrijd van het seizoen. Nu pakken we een punt tegen het prima voetballende Gemert. Er zitten geen slechte ploegen in deze klasse dus al met al moeten we tevreden zijn", zegt Versluis die het volgende week met zijn ploeg opneemt tegen DEM. "Ook daar moeten we een teamprestatie neer gaan zetten, daar moeten we het van hebben dit seizoen."

Hoogland-coach Roy Versluis in gesprek met verslaggever Arnold Schenk


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -