Yassin Ayoub verpietert in Griekenland: 'Ik zou heel graag terug willen naar FC Utrecht'

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Yassin Ayoub hengelt naar een terugkeer bij FC Utrecht. De middenvelder verpietert momenteel op de bank bij het Griekse Panathinaikos. "Je moet ermee zien te dealen tot er een oplossing komt", zegt hij in Een Berg Sport.
Ayoub vertrok in 2018 van FC Utrecht naar Feyenoord. Na twee niet al te succesvolle seizoenen in de Kuip vertrok hij naar Griekenland. Maar daar komt de middenvelder nauwelijks aan spelen toe. En dat is niet het enige probleem. "Ik heb ook vier trainers gezien in een half seizoen. Het is lastig om de mensen te peilen."
Yassin Ayoub: 'FC Utrecht is mijn club in Nederland'
Die oplissing zou kunnen zijn ene terugkeer naar FC Utrecht. "Ik had wat opties om terug te komen naar Nederland, maar ik heb altijd al gezegd dat FC Utrecht mijn club is in Nederland."
Gert Kruys is een fan van Yaasin Ayoub, maar FC Utrecht heeft veel middenvelders. "Maar in de wetenschap dat FC Utrecht spelers moet verkopen. En omdat er spelers zijn van wie het contract nog één jaar doorloopt, is dit wel het moment om spelers te verkopen. Gustafson is een hele goeie speler, maar die zit op de bank. Want wij hebben normaal gesproken 'op tien' Sander van de Streek of Bart Ramselaar."
Gert Kruys wil Ayoub graag terughalen naar de Galgenwaard
En niet alleen Gustafson zit op de bank, ook Joris van Overeem kan dit seizoen niet rekenen op een basisplaats. "We hebben nu met Timber echt een geweidlig talent. Dat gaat ten koste van Van Overeem. Die wil misschien wel weg.Dan kan er ruimte komen voor Ayoub."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.