Jong FC Utrecht boekt eerste zege dit seizoen

Imanuel Bonsu en Bagis Kahfi maakten vanavond hun debuut in de Keuken Kampioen Divisie. © FCUtrecht.nl
UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft in de Eerste Divisie gewonnen van Telstar. De beloftevoetballers uit Utrecht waren met 3-0 duidelijk een maatje te groot voor de ploeg uit Velsen-Zuid.
Na een half uur spelen op sportcomplex Zoudenbalch schoot Mohamed Mallahi Utrecht op voorsprong. Ruben Kluivert bepaalde tien minuten later de ruststand op 2-0. Een afstandsschot van Nick Venema luidde het einde in voor Telstar. In de 54ste minuut scoorde hij de 3-0.
Het is dit seizoen de eerste zege voor Jong FC Utrecht, na twee keer gelijkspel en een verloren partij.