Hoogland tevreden met punt: 'Trots op geleverde strijd'

HOOGLAND - Bij Hoogland waren tevreden gezichten na het 0-0 gelijke spel op bezoek bij DEM. Trainer Roy Versluis: "Als je ziet hoe we erop vliegen en strijd leveren, dan kunnen we trots zijn op Hoogland."
De kansen in de eerste helft waren voor ons
Roy Versluis
Versluis vond dat er meer in zat op basis van de kansen in de eerste helft. "De kansen in de eerste helft waren voor ons. We kregen net als vorige week de eerste kans en die moet je afdrukken. Als we een van de kansen maken, dan gaan we met een voorsprong de rust in", vertelt Versluis, die gezien het spelbeeld over de hele wedstrijd wel tevreden was.

Rots in de branding

Doelman Sebastiaan Bruins was belangrijk met reddingen voor Hoogland. "Ik denk dat hij het geluk had dat ze van dichtbij tegen hem aanschoten, maar hij staat er. Het is een rots in de branding. Iedereen roept daar staat hij voor, maar hij doet het iedere keer weer."

Domineren

Naast terugblikken op de prestaties van doelman Bruins had Versluis mooie woorden over voor het hele team. "Als je ziet hoe we erop vliegen en strijd leveren, dan kunnen we trots zijn op Hoogland."
Harry Kersten, speler Hoogland, was ook tevreden met de puntendeling. "Zij hebben meer de bal en domineerden. Wij kregen ook wel wat kansen, maar met een uitwedstrijd ben ik blij dat we een puntje over de streep trekken."

Mindere ploeg

Kersten, die op de positie voor de verdediging veel ballen weghaalde, kijkt vooruit naar volgende week. Dan staat een wedstrijd tegen Westlandia op het programma. "Ik denk dat dat één van de mindere ploegen is in de competitie. Ik zie ons daar drie punten pakken. Als dat lukt dan hebben we vijf punten uit drie wedstrijden. Dan doen we goed mee."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.