Instellingen

Tekfaoui na contractontbinding terug bij IJsselmeervogels

© fcutrecht.nl
UTRECHT/BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Yassine Tekfaoui versterkt per direct de selectie van tweede divisionist IJsselmeervogels. De aanvaller uit Amersfoort komt transfervrij over van Jong FC Utrecht.
Eerder deze week werd bekend dat de 19-jarige Tekfaoui zijn contract bij FC Utrecht had laten ontbinden. Hij lag in Stadion Galgenwaard nog tot medio 2023 vast. Voor de Amersfoorter is het een terugkeer op De Westmaat, hij speelde in de jeugd ook al voor de Vogels.
Voor Jong FC Utrecht kwam Tekfaoui twee keer in actie in de eerste divisie. Tekfaoui is de tweede aanvallende versterking deze week voor IJsselmeervogels. Spits Rydell Poepon werd dinsdag gepresenteerd.

Creatieve buitenspeler

Volgens technisch manager Erwin van de Lugt van De Rooien is Tekfaoui een creatieve buitenspeler die met zijn snelheid en techniek spelers kan passeren. "En daarmee voor een man meer situatie kan zorgen. Een type speler waar je als toeschouwer weer even rechtop voor gaat zitten als hij de bal heeft. We zijn dan ook erg blij dat Yassine zich bij ons verder wil ontwikkelen en wensen hem daarmee veel succes", aldus Van der Lugt op de website van De Vogels.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.