Derde divisie B: topper in Utrecht, Hoogland treft Westlandia

© Geert Lommers
UTRECHT/HOOGLAND - In de derde divisie B spelen Hercules en Hoogland zondag beide een thuiswedstrijd. Hercules ontvangt OSS 1920, Hoogland krijgt Westlandia op bezoek.

Hercules - OSS 1920

Hercules - OSS1920 is het duel tussen de twee clubs die in de twee door Corona afgebroken seizoenen bovenaan stonden. In 2019-2020 was OSS 1920 al bijna kampioen, maar mocht het niet promoveren. Vorig seizoen was Hercules begin oktober, toe de competitie werd stilgelegd, de ongeslagen koploper.
Nu is dat anders. Hercules speelde pas één wedstrijd, 1-1 tegen Westlandia. OSS 1920 lijkt de favorietenrol weer op te pakken en is met 6 uit 2 koploper.
De enige keer dat de Brabanders op bezoek kwamen in Utrecht, in november 2019, wonnen ze met 3-0.
Bij Hercules keert Lars Vermeulen terug na een blessure. Valentijn Beck en Mike de Beer zijn geblesseerd, Shannon Carmelia is een twijfelgeval.

Hoogland - Westlandia

Hoogland en Westlandia treffen elkaar deze maand twee keer op Langenoord. Zondag in de competitie, eind september in de voorronde om de KNVB beker.
In de competitie speelde Hoogland tot nu toe twee keer gelijk. Nog niet gewonnen dus, maar ook nog niet verloren. Westlandia begon met een nederlaag, maar speelde vorige week gelijk tegen Hercules.
Hoogland - Westlandia was in augustus 2019 ook de allereerste wedstrijd die Hoogland in de derde divisie speelde. Het werd toen 1-0, door een doelpunt van Fouad Dahmani.
Zondag kan trainer Roy Versluis weer beschikken over Ruud Vos, die terugkeert van een schorsing. Bas Wobbes en Stijn Mossink zijn nog geblesseerd.
Beide duels beginnen zondagmiddag om 14.00 uur en zijn live te volgen in Namen & Rugnummers, bij Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.