Eerste nederlaag DOVO in 3e divisie, Sportlust'46 derde na zege

Daniel van Warven
Daniel van Warven © Orange Pictures
VEENENDAAL/WOERDEN - DOVO wacht na drie wedstrijden wedstrijden nog altijd op de eerste zege in de derde divisie. De Veenendalers die twee keer gelijk speelden leden tegen FC Lisse hun eerste nederlaag (3-0). Sportlust'46 bivakkeert bovenin dankzij de tweede zege van het seizoen. De club uit Woerden won met 2-1 van Ter Leede.

FC Lisse - DOVO

In de eerste helft vielen geen doelpunten, al had FC Lisse wel een grote kans. In de tweede helft was het alsnog raak. Vrijwel meteen na de aftrap scoorde Toon Zwetsloot. In de 65e minuut kwamen de Veenendalers met tien man te spelen toen Colin van Gelderen zijn tweede gele kaart kreeg.
Met tien man kreeg DOVO toch nog een grote kans via Sabir Achefay. Toch was het FC Lisse dat het laatste woord had. In de blessuretijd gooide Jeffrey Klijbroek de wedstrijd op slot. DOVO geloofde het wel waarna Enzo Snoo er ook nog 3-0 van maakte.
Opstelling DOVO:

Ter Leede - Sportlust'46

Ter Leede opende de score via Noah Marti. Op slag van rust werd het 1-1 door Quincy Arends. In de tweede helft kwam Sportlust'46 dankzij een eigen doelpunt op voorsprong.
Sportlust'46 staat derde met 7 punten uit 4 wedstrijden. VVSB en ACV gaan met 7 uit 3 aan de leiding. DOVO staat 15e met 2 punten uit 3 wedstrijden.