RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Honkballers Quick verliezen opnieuw in degradatiepoule

1/3
AMERSFOORT - De honkballers van Quick Amersfoort hebben ook het tweede duel van de degradatiepoule verloren. De Amersfoorters gingen tegen DSS/Kinheim met 4-8 onderuit.

Blijven vechten en positief blijven"
Taylor Clementia

Quick kwam op 2-0 voorsprong, maar Kinheim knokte zich terug. Na de zesde inning keken de Amersfoorters nog tegen een 4-3 achterstand aan. In de achtste en negende inning kwam Kinheim in totaal nog vier keer over de thuisplaat. Quick slechts ťťn keer, waardoor de eindstand 4-8 werd.

Coach Marco Wells over de nederlaag


Er had meer in kunnen zitten voor Quick. "Het moet ook voor je vallen. We hebben niet het geluk gehad. Daar doe je niks aan", aldus honkballer Taylor Clementia tegenover RTV Utrecht. "We hebben ook kansen laten liggen. Dat is honkbal."

"Voorlopig hebben we nul punten", zegt coach Marco Wells teleurgesteld. "We hadden nog meer punten kunnen maken. Daarentegen strafte Kinheim alles af. Daar moet je hun de credits voor geven."

Nog zeven duels in degradatiepoule voor Quick
Zaterdag verloor Quick al met 4-2 van Kinheim. Maandag staan de twee ploegen opnieuw tegen elkaar. "We moeten de kansen die we krijgen pakken. De focus is er, de wil is er. We spelen weer voor iets", aldus Clementia vooruitblikkend op het duel van maandag. "Hoofden leeg en er vol tegenaan. Blijven vechten en positief blijven."

De andere twee teams in de degradatiepoule zijn Sillicon Storks (twee punten) en Hoofddorp Pioniers (vier punten). Quick heeft nog nul punten.

In de reguliere competitie eindigden ze als laatste, nu willen de Amersfoorters zich via de degradatiepoule handhaven in de hoofdklasse ."We hebben een pittig seizoen. Dan verlies je de eerste twee terwijl je kans hebt om ze naar je toe te trekken. Het is dan extra zuur als je dat niet doet. We moeten blijven knokken. We hebben nog zeven wedstrijden", besluit Wells.

Taylor Clementia in gesprek met Rick van Manen


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -