RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Versluis windt er geen doekjes om na nederlaag Hoogland: 'Afgeschminkt'

1/3
HOOGLAND - Hoogland-trainer Roy Versluis was duidelijk in zijn terugblik op de 0-4 nederlaag tegen Westlandia. "We zijn afgeschminkt. We hebben de punten makkelijk weggegeven", zegt de coach in Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht.

Na die 1-0 hadden wij al niets meer te vertellen"
Frank Voorwald

Hoogland-speler Frank Voorwald wilde het liefst voortijdig stoppen met het duel. Hij vond zichzelf in de fout gaan bij de openingstreffer. "Na die 1-0 hadden wij al niets meer te vertellen. Toen liepen zij makkelijk uit naar 3-0. Na de 4-0 was het helemaal klaar. Je hoopt er nog één in te schieten en dat het via een wonder spannend wordt, maar dat zat er niet in."

Roy Versluis, trainer Hoogland, in gesprek met verslaggever Mark Kloostra


Verwachtingen
Van te voren had Hoogland het gevoel dat de ploeg partij kon geven aan Westlandia. "In de eerdere wedstrijden tegen DEM en Gemert hebben we het goed gedaan. Dat zijn denk ik geen ploegen die onderin gaan meedraaien", zegt Versluis over de gelijke spelen.

De verwachtingen werden niet waargemaakt. "We zijn afgeschminkt", vertelt Versluis. "Westlandia is een goede ploeg, maar we hebben de punten wel heel makkelijk weggegeven."

Slecht slapen
Na afloop was het stil in de kleedkamer van Hoogland. "Het heeft geen zin om uit je plaat te gaan. Na zo'n wedstrijd komt dat niet meer aan. Dat had je dan een halfuur eerder moeten doen. Wel werd gezegd dat het een domper is", zegt Voorwald, die werd gewisseld. "Het is niet dat ik daar vannacht slecht van slaap, maar misschien van de wedstrijd wel."

Frank Voorwald, speler Hoogland, kijkt terug op het duel met Westlandia


Versluis wil niet te zwaar aan de nederlaag tillen. "We moeten niet doen alsof wij in het linkerrijtje gaan spelen, maar vandaag was een offday. Dit is eventjes pijnlijk. We gaan door."

Ranglijst
Hoogland staat op de veertiende plek met twee punten uit drie duels. Volgende week speelt de ploeg tegen Unitas. De geblesseerden en belangrijke krachten Bas Wobbes en Stijn Mossink zijn dan nog niet van de partij.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -