Derde divisie: DOVO bewaart goede herinneringen aan Ajax thuis

© Orange Pictures
WOERDEN/VEENENDAAL - In de derde divisie A speelt DOVO zaterdag thuis tegen de amateurs van Ajax. Vorig seizoen eindigde die ontmoeting in een 11-0 zege voor de Veenendalers. Sportlust'46 gaat voor het eerst in competitieverband op bezoek bij DVS'33.

DOVO - Ajax

Uiteindelijk was het een overwinning zonder waarde, omdat de competitie werd stopgezet. Maar de 11-0 van vorig seizoen op Ajax zijn ze bij DOVO ongetijfeld nog niet vergeten. De inmiddels vertrokken spits Jordie van der Laan maakte er vier voor de Veenendalers.
Dit seizoen loopt het allemaal nog niet echt lekker. Na een goede voorbereiding, met onder meer een knappe zege op IJsselmeervogels, wacht de ploeg van Florian Wolf in de competitie nog altijd op de eerste zege.
Tegen Ajax, dat vier punten uit drie duels heeft, ontbreekt Colin van Gelderen. Hij kreeg vorige week tegen FC Lisse twee keer geel en is geschorst.

DVS'33 - Sportlust'46

Sportlust'46 gaat in Ermelo op bezoek bij DVS'33. Beide ploegen worden gerekend tot de promotiekandidaten, dus we mogen spreken van een topper.
Trainer Patrick Loenen kan niet beschikken over Mo Bendadi, die kampty met lichte hamstringklachten. Kesly den Haag en Mitchell van der Veer zijn op de weg terug maar nog niet speelklaar. Ook Zakaria Issarti is er nopg niet bij.
DVS'33 haalde vier punten uit de eerste drie duels. Sportlust, dat al vier keer in actie kwam, heeft zeven punten. Het is de eerste keer dat beide ploegen elkaar treffen in de derde divisie.
In Namen & Rugnummers live op Radio M Utrecht kunt u de wedstrijd DVS'33 - Sportlust'46 zaterdagmiddag vanaf 14.30 uur live volgen. Van DOVO - Ajax brengen we u de tussenstanden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.