Derde divisie: topper voor Hercules, Hoogland moet nu eens winnen

© Arnold Schenk/RTV Utrecht
UTRECHT - In de derde divisie gaat Hercules zondag op bezoek bij JOS Watergraafsmeer. Hoogland speelt ook uit, in Gorinchem tegen Unitas. Hercules is nog ongeslagen, Hoogland wacht nog op de eerste zege.

JOS Watergraafsmeer - Hercules

Hercules boekte vorige week een knappe zege op titelfavoriet OSS 1920. Zondag gaan de Utrechters op bezoek bij JOS Watergraafsmeer. De ploeg van voormalig FC Breukelen-coach Cor ten Bosch is na drie duels nog ongeslagen. Hercules verloor ook nog niet, maar speelde pas twee keer.
Het is de eerste keer dat beide ploegen elkaar in Amsterdam treffen. Vorig seizoen werd de ontmoeting wel in Utrecht gespeeld. Hercules won toen met 2-0.
Trainer René van der Kooij kan weer beschikken over Shanon Carmelia. Omar el Ghazouani is geblesseerd, net als Mike de Beer en derde doelman Thijs de Leede.
Floris Burgers, oude bekende voor Hercules
Floris Burgers, oude bekende voor Hercules © Geert Lommers
JOS Watergraafsmeer-middenvelder Floris Burgers heeft een verleden bij Hercules. Tony Tol, Hanne Hagary en Kevin Huijsman speelden in het verleden voor IJsselmeervogels.

Unitas - Hoogland

Unitas en Hoogland wachten allebei nog op de eerste zege van de competitie. De ploeg uit Gorinchem heeft één punt, Hoogland heeft er twee.
Bij Hoogland is de ziekenboeg iets voller geworden. Cas Mocking houdt Bas Wobbes en Stijn Mossink daar nu gezelschap.
Unitas heeft een rijke historie op het hoogste amateurniveau. De club werd drie keer kampioen op het hoogste amateurniveau, voor het laatst in 1986. Hoogland en Unitas speelden in competitieverband nog nooit tegen elkaar.
Beide duels beginnen zondagmiddag om 14.00 uur. In Namen & Rugnummers live op Radio M Utrecht verzorgen we live flitsen van de duels.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.