Derde divisie A: 1-0 is genoeg voor Sportlust'46 en DOVO

DVS'33 - Sportlust'46
DVS'33 - Sportlust'46 © RTV Utrecht
WOERDEN/VEENENDAAL - Sportlust'46 en DOVO hebben allebei een minimale overwinning geboekt in de derde divisie A. De Woerdenaren rekenden met 1-0 af met DVS'33, terwijl DOVO in eigen huis de Ajax amateurs versloeg.

Van der Weijden matchwinner Sportlust'46

Sportlust'46 had in de beginfase de overhand. De Woerdenaren speelden makkelijk, al liet DVS'33 zich niet zomaar opzij zetten. Toch kwamen de bezoekers halverwege de eerste helft op voorsprong. Het was Mark van der Weijden die trefzeker was.
Voor rust had Sportlust nog wat kansen op de 0-2, maar die werden niet verzilverd. Na de pauze had de ploeg van trainer Patrick Loenen ook het betere van het spel, maar de score uitbreiden lukte maar niet. Dat gaf DVS'33 hoop in de slotfase, maar Sportlust wist stand te houden en de overwinning over de streep te trekken.
Door de overwinning komt Sportlust'46 op 10 punten uit vijf wedstrijden en draait het mee in de top van de derde divisie.
DVS'33 - Sportlust'46 (Derde divisie A)

22' Mark van der Weijden (0-1)

DOVO wint dankzij eigen goal Ajax amateurs

DOVO mocht ook drie punten bijschrijven. Halverwege stond het nog 0-0, maar een kwartier voor tijd moest het scorebord aangepast worden. Het was Ajax-speler Carlos Opoku die uit de kluts de bal in eigen doel werkte. De 1-0 voorsprong hield DOVO vast tot het eindsignaal.
Het betekent de eerste overwinning voor DOVO van dit seizoen. Na vier duels heeft de ploeg van trainer Florian Wolf 5 punten behaald en is het middenmotor.
DOVO - Ajax amateurs (Derde divisie A)

73' Carlos Opoku, e.d. (1-0)

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.