Handbal Houten beleeft goede generale richting start Eredivisie

Handbal Houten - DFS
Handbal Houten - DFS © Hanna Koops
HOUTEN - Handbal Houten heeft zaterdagavond een goede generale beleefd in aanloop naar de start van de Eredivisie. De laatste oefenwedstrijd werd met 31-29 gewonnen van DFS.
Het duel tussen de twee Eredivisionisten ging gelijk op. Mede dankzij goed keeperswerk trok de thuisploeg aan het langste eind. De zege zorgt voor vertrouwen richting de eerste competitiewedstrijd van volgende week zaterdag vanaf 19.00 uur in Houten. Tachos komt dan op bezoek.

Veel balverlies

Freek Gielen, trainer Handbal Houten, blikt op de Facebookpagina van zijn club terug op de ontmoeting met DFS. "We trekken de wedstrijd mooi over de streep maar we zijn er nog niet. Als coach blijf je altijd aan het verbeteren. Duidelijke aandachtspunten zijn de afronding en de slordigheden in het samenspel die veel balverlies opleverden."

Scores Handbal Houten tegen DFS

Dennis Vesters: 7 (4 strafworpen), Ruben de Bok 5, Rogier Teeuwissen 5, Nils Idema 3, Sem Klinkenberg 3, Jasper Peters 3, Lars van Driel 2 en Sofiane Rhouma, Kyan van Berlo, Nigel de Jong en Jeffrey van Gulik (allen 1).

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.