Hoogland geeft in tweede helft duel uit handen: 'Verval te groot'

Roy versluis, trainer Hoogland
Roy versluis, trainer Hoogland © Geert Lommers
HOOGLAND - Hoogland kijkt met een goed gevoel terug op de eerste helft op bezoek bij Unitas. In de tweede helft gaf de ploeg de wedstrijd uit handen en verloor het met 1-3. "Het verval was te groot", zegt Hoogland-trainer Roy Versluis in Namen en Rugnummers.
Ron Mooijbroek, speler Hoogland, kijkt tevreden terug op de eerste helft. "We zaten in de rust in de kleedkamer met het gevoel dat het echt nog niet voorbij was. We waren hartstikke goed aan het voetballen. We zetten het goed vast. Het waren handige voetballertjes als je ze de ruimte gaf, maar we lieten ze niet in het spel. We klapten erop en waren beter."
We klapten erop en waren beter
Ron Mooijbroek

Nekslag

Versluis vond de eerste helft ook goed. Hij zag in de tweede helft Hoogland de 2-1 en 3-1 in korte tijd tegenkrijgen. "Het verval is te groot en dan krijg je twee tegengoals door fouten. De 3-1 was de nekslag."

Zure appel

Mooijbroek zegt dat het nog niet knaagt in de groep dat de eerste zege nog uitblijft na vier duels. Mooijbroek: "Het vertrouwen is er. Als we voetballen zoals in de eerste helft, dan pakken we genoeg punten. Daar ben ik niet bang voor. Het is doorgaan en door de zure appel heenbijten."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.