Jong FC Utrecht wint tegen Helmond Sport voor de vierde keer op rij

© FC Utrecht
UTRECHT - Jong FC Utrecht blijft uitstekend presteren in de eerste divisie. Tegen Helmond Sport wonnen de Utrechters voor de vierde keer op rij. In Helmond werd het 0-3 voor de ploeg van Darije Kalezic.
Sylian Mokono scoorde vlak voor rust voor het eerste doelpunt. De opgekomen rechtsback schoot diagonaal raak. Vlak na rust vond ook Rayan El Azrak het net. De aanvallende middenvelder nam de bal vanaf een meter of 20 in één keer op zijn slof en zorgde daarmee voor het hoogtepunt van de wedstrijd.
Helmond wist daarna de druk op te voeren, maar de ploeg van trainer Dezarije Kalic hield knap stand. Ook het slotakkoord was daarna voor Jong FC Utrecht. In de 90ste minuut maakte Djevencio van der Kust de 0-3 op aangeven van de ingevallen Gabriël Culhaci.
Door de winst is Jong FC Utrecht de nieuwe nummer twee van de eerste divisie. Volgende week wacht het duel met De Graafschap.